Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Ο Σύλλογος Απανταχού Αρμεναιων τιμά τη Γυναίκα!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΜΕΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!




Ο Σύλλογος μας και φέτος τίμησε την ημέρα της Γυναίκας σε μια εκδήλωση που πραγματοποίησε στην αγαπημένη Πλάκα!
Η ημέρα της γυναίκας δεν είναι μια ημέρα κοινής γιορτής.. αλλά μια μέρα μνήμης των αγώνων που έδωσαν οι γυναίκες στο παρελθόν για να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, και τελικά να κατακτήσουν την κοινωνική τους αποδοχή σε όλους τους τομείς παγκοσμίως! 

Ετσι από το 1977 που καθιερώθηκε παγκοσμίως η 8η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, εορτάζεται σε όλο τον πλανήτη το δικαίωμα κάθε γυναίκας στην ισοτιμία με τον ανδρικό φύλο! 

Το άρωμα γυναίκας που επικρατεί στο Δ.Σ. μας, μας έδωσε για μια ακομα φορά το έναυσμα να υλοποιήσουμε και τη φετινή μας εκδήλωση! 

Η Γ.Γραμματέας Αδαμοπουλου Ελεαννα, καλωσόρισε τις κυρίες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και αφού προλόγισε την εκδήλωση, τόνισε την σημαντική παρουσία της Γυναίκας στους καθημερινούς ρόλους στους οποίους καλείται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και την αξία της μέσα στον χρόνο!  





Είμαστε πολύ χαρούμενες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας αυτό γυναίκες Αρμεναιες αλλά και φίλες του Συλλόγου, και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης μοιράστηκαν κατακόκκινα τριαντάφυλλα στις κυρίες!


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ!

ΦΕΤΙΒΑΛ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ 2023- Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΜΕΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! Με μεγαλη χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου που μετά από ενα «δι...