Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

ΦΕΤΙΒΑΛ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ 2023- Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΜΕΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!





Με μεγαλη χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου που μετά από ενα «διάλειμμα» λογω της πανδημίας Covid-19, να συμμετάσχουμε στην επιστροφή ενός  απο τα πιο σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα το Φεστιβάλ Τσελεμεντέ στο νησί υης Σίφνου! 
Ανάμεσα σε πλήθος συμμετεχόντων απο όλη την Ελλάδα, ο Σύλλογος μας ταξίδεψε ξανά στο μαγευτικό νησί της Σίφνου, και παρουσίασε πρωτότυπες συνταγές με βασικό υλικό τη μπάμια αλλα και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα απο τον τόπο μας! Δεν θα μπορούσε να εχει πραγματοποιηθεί αυτη συμμετοχή με επιτυχια χωρίς την πολύτιμη συμβολή των μελών και των εθελοντών του συλλόγου μας που πάντοτε δίνουν ξεχωριστή νόημα σε κάθε προσπάθεια και παρουσία του Συλλόγου μας! Ευχαριστουμε θερμά την διοργανώτρια επιτροπή του Φεστιβάλ για την τιμή που μες εκανε να προβάλουμε τον τόπο μας και να γίνουμε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής πολιτισμού και γαστρονομίας!!
Δίνουμε το ραντεβού μας στο επόμενο φεστιβάλ!!
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό απο το φεστιβάλ και την προετοιμασία που έγινε απο τους εθελοντές μας!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας εδώ!

ΦΕΤΙΒΑΛ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕ 2023- Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΡΜΕΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! Με μεγαλη χαρά αποδεχθήκαμε την πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου που μετά από ενα «δι...